Huishoudelijke Hulp: ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Vaak heeft een ongeval met letsel tot gevolg dat je niet instaat bent om te doen wat je normaal in het huishouden deed. Zo was je bijvoorbeeld samen met je partner verantwoordelijk voor de huishouding en deed jij de helft van de taken.

Hoe helpen wij jou bij huishoudelijke hulp door letselschade?

Na het ongeval ben je door de klachten misschien niet meer instaat om jouw taken te doen en neemt jouw partner of familie/vrienden deze taken over. Ook dit komt voor vergoeding in aanmerking. De hulp die je inschakelt, kan het misschien kosteloos doen, maar dan nog heb je recht op een vergoeding, zodat je de hulp alsnog een beloning/kleinigheidje kan geven. We luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. We bespreken wat je van ons kan verwachten en hoe groot de kans is dat je een vergoeding krijgt. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Stuur je situatie nu op.

  • Wij sturen jou nooit een rekening
  • Ook niet als er geen regeling wordt getroffen
  • Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Hoeveel vergoeding bij huishoudelijke hulp door letselschade?

Ook voor deze kosten heeft de Letselschade Raad een richtlijn opgesteld. Hierin is opgenomen welke bedragen je kan vorderen. Dit is afhankelijk van jouw bijdrage voor het ongeval en de gezinssituatie. Woon je samen en heb je inwonende kinderen jonger dan vijf jaar, dan is de vergoeding hoger dan wanneer dit niet het geval is.

Wil je weten of je na letsel recht hebt op vergoeding van huishoudelijke hulp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag naar een vergoeding. Wij doen dit bovendien kosteloos.

Stuur je situatie nu op >

Andere vorm van letselschade?

Heb je een andere vorm van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij bekijken wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.

Lees meer over hoe wij jou kunnen helpen bij letselschade.