Letselschade door Verkeersongevallen: ontdek hoe wij jou kunnen helpen

De meeste dossiers die wij behandelen zijn letselschades veroorzaakt door een ongeval in het verkeer. Dagelijks gebeuren er verschillende ongelukken met de auto, fiets, scooter of te voet. Gevolg van zo’n ongeval kan soms zijn langdurige klachten en dus een grote schade. Wij helpen jou graag in deze vervelende periode waarin het leven vaak op z’n kop staat.

Wie is aansprakelijk?

Veel ongevallen bestaan uit achterop aanrijdingen. Degene die achterop rijdt is in de regel dan aansprakelijk voor de schade die daardoor wordt veroorzaakt. Dit geldt ook voor degene die een verkeers- of voorrangsregel niet nakomt. Wil je weten of iemand aansprakelijk is voor de schade die jij hebt geleden? Neem dan contact met ons op.

  • Wij sturen jou nooit een rekening
  • Ook niet als er geen regeling wordt getroffen
  • Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Hoe helpen wij jou bij letselschade door een verkeersongeval?

Na een ongeval kan je contact met ons opnemen. Je vertelt ons wat er is gebeurd en wij beoordelen of wij jou kunnen. Vaak kunnen wij direct de kansen inschatten. Wij helpen jou vervolgens graag bij het verhalen van jouw schade en dat kost jou niets!

Natuurlijk is iedere zaak anders. Wil je weten wat wij in jouw geval kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons kantoor op.

Stuur je situatie nu op

Andere vorm van letselschade?

Heb je een andere vorm van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij bekijken wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.

Lees meer over hoe wij jou kunnen helpen bij letselschade.