Zelfwerkzaamheid: ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Deze schadepost ziet op klussen in, aan of rond het huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparaties, schilderwerk en tuinonderhoud. Deze taken kan je wellicht niet meer zelf uitvoeren en daarvoor schakel je hulp in. De kosten in verband hiermee kunnen wij verhalen op de wederpartij.

Hoe helpen wij jou bij letsel door zelfwerkzaamheid?

Nadat jij je letselschade bij ons hebt gemeld nemen wij contact met je op. We luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. We bespreken wat je van ons kan verwachten en hoe groot de kans is dat je een vergoeding krijgt.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Stuur je situatie nu op.

  • Wij sturen jou nooit een rekening
  • Ook niet als er geen regeling wordt getroffen
  • Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Hoeveel vergoeding bij letsel door zelfwerkzaamheid?

De Letselschade Raad heeft hiervoor een richtlijn opgesteld. Afhankelijk van de woonsituatie is een normbedrag per jaar van toepassing. Dit is onder andere afhankelijk van de vraag of je een woont in een koop- of huurwoning, met of zonder tuin.

Wil je weten of je recht hebt op een vergoeding voor zelfwerkzaamheid, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het kost jou niets!

Stuur je situatie nu op >

Andere vorm van letselschade?

Heb je een andere vorm van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij bekijken wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.

Lees meer over hoe wij jou kunnen helpen bij letselschade.