Zelfstandig Ondernemer en Letselschade met Inkomstenverlies?

Wanneer je als zelfstandig ondernemener te maken krijgt met letselschade wordt je direct geconfronteerd met de gevolgen van (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, namelijk geen/minder inkomen.

Hoe kunnen wij jou helpen in deze situatie?

Allereerst dient natuurlijk de tegenpartij te worden gevonden en aansprakelijk gehouden voor de schade die jij hebt opgelopen als gevolgen van het handelen of nalaten van die tegenpartij. Zodra aansprakelijkheid is gevestigd kunnen wij het inkomstenverlies door de tegenpartij aan jou laten vergoeden.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Stuur je situatie nu op.

  • Wij sturen jou nooit een rekening
  • Ook niet als er geen regeling wordt getroffen
  • Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Waarom heb jij onze hulp nodig?

Jij als ZZP’er krijgt bij arbeidsongeschiktheid direct te maken met inkomstenverlies. Op de langere termijn loop je zelfs het risico op nog meer inkomstenverlies door het verlies van bestaande opdrachtgevers. Met onze bemiddeling proberen wij jou snel weer naar jouw ‘eigen’ werk terug te begeleiden. Lukt het ‘eigen’ werk niet meer, dan zorgen wij voor hulp om jou naar nieuw werk te begeleiden, zodat je weer in staat bent een inkomen te verdienen.
Niet onbelangrijk is natuurlijk dat de schadevergoeding voor de gemiste inkomsten netto wordt uitgekeerd. Dit betekent dat een belastinggarantie met de tegenpartij zal worden overeengekomen om te voorkomen dat er premies of inkomstenbelasting over de schadevergoeding worden geheven.

Stuur je situatie nu op

 

Wil je onze gratis hulp?

Neem dan verblijvend contact op via de contactpagina, zodat wij jou kunnen voorzien van advies en kunnen helpen een gerechtvaardigde vergoeding te krijgen voor jouw letselschade als ZZP’er. Natuurlijk zal het dan niet blijven bij een vergoeding voor alleen gemiste inkomsten. Neem gerust een kijkje op deze website voor andere schadeposten die in jouw zaak mogelijk een rol spelen.

Andere vorm van letselschade?

Heb je een andere vorm van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij bekijken wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.

Lees meer over hoe wij jou kunnen helpen bij letselschade.