Ruim 50 jaar ervaring
Altijd gratis en vrijblijvend advies
Communicatie op de manier die jij wilt
Deel dit artikel:

Goedkeuring voor Keurmerk Letselschade

Na een succesvolle audit op 22 november hebben wij positief advies gekregen om het Keurmerk Letselschade te kunnen voeren. Tijdens de audit werden enkele dossiers (anoniem) bekeken en beoordeeld op de wijze van behandeling. Verder werden werknemers bevraagd over werkprocessen en beleid.

Na de audit werd duidelijk dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan het keurmerk, zodat wij per 2019 het keurmerk kunnen voeren. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee! Het bevestigt onze persoonlijke en kundige behandeling van jouw zaak.

Zoals je kan lezen op de website, kan jij jouw zaak bij ons melden zodat wij vrijblijvend contact met jou op zullen nemen om te bekijken wat wij voor jou kunnen doen in deze vervelende situatie.