Huishoudelijke hulp nodig na letsel? Wij helpen je

Vaak heeft een ongeval met letsel tot gevolg dat je niet instaat bent om te doen wat je normaal in het huishouden deed. Zo was je bijvoorbeeld samen met je partner verantwoordelijk voor de huishouding en deed jij de helft van de taken. Wanneer een ander verantwoordelijk is voor de letselschade, dan kun je deze kosten vergoed krijgen.
Door een ervaren letselschade jurist in te schakelen, weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt. Wij helpen je geheel kosteloos in deze vervelende periode waarin het leven vaak op z’n kop staat.

Wij sturen jou nooit een rekening

Ook niet als er geen regeling wordt getroffen

Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Wat valt er onder huishoudelijke hulp?

Onder huishoudelijk hulp verstaan we werkzaamheden die standaard voor ieder huishouden gelden. Denk hierbij aan huishoudelijke ondersteuning door derden voor het verrichten van verschillende activiteiten in huis zoals:

  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Koken
  • Boodschappen doen
  • Verzorging van (kleine) kinderen

Hoeveel vergoeding bij huishoudelijke hulp door letselschade?

Ook voor deze kosten heeft de Letselschade Raad een richtlijn opgesteld. Hierin is opgenomen welke bedragen je kan vorderen. Dit is afhankelijk van jouw bijdrage voor het ongeval en de gezinssituatie. Woon je samen en heb je inwonende kinderen jonger dan vijf jaar, dan is de vergoeding hoger dan wanneer dit niet het geval is.
Wil je weten of je na letsel recht hebt op vergoeding van huishoudelijke hulp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag naar een vergoeding en we doen dit bovendien kosteloos.

 

Stuur je situatie nu op

 

Wat doen we voor jou?

Na het ongeval ben je door de klachten misschien niet meer instaat om jouw taken te doen en neemt jouw partner of familie/vrienden deze taken over. Ook dit komt voor vergoeding in aanmerking. De hulp die je inschakelt, kan het misschien kosteloos doen, maar dan nog heb je recht op een vergoeding, zodat je de hulp alsnog een beloning/kleinigheidje kan geven. We luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. We bespreken wat je van ons kan verwachten en hoe groot de kans is dat je een vergoeding krijgt. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

 

Stuur je situatie nu op

 

Andere vorm van letselschade?

Heb je een andere vorm van letselschade opgelopen? Is er misschien letsel ontstaan door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of door een beet van een dier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we bekijken wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.

Lees meer over hoe wij jou kunnen helpen bij letselschade.

Slachtoffer geworden van letselschade?

Wij staan voor je klaar. Neem contact op en ontdek hoe wij je kosteloos kunnen helpen.