Over Ons

Bij Dijkhuis Letselschade helpen wij jaarlijks vele mensen met zaken rondom letselschade en smartengeldvergoeding. Met ruim 50 jaar ervaring is Dijkhuis Letselschade een autoriteit op het gebied van letselschade. Het leed dat je hebt van jouw letsel kunnen wij niet wegnemen, maar we kunnen je wel helpen met het zo pijnloos mogelijk laten verlopen van het traject dat volgt.

Meer dan 50 jaar ervaring

We weten dat het belangrijk is dat jij centraal staat. Ronald en Roland hebben samen meer dan 50 jaar ervaring. Zij hebben geleerd dat het niet alleen gaat om een financiƫle vergoeding. Het is misschien nog wel belangrijker dat het op een persoonlijke en prettige manier geregeld wordt. Je hebt namelijk al genoeg aan je hoofd. We zullen er alles aan doen dat je minder zorgen krijgt in plaats van meer.

Wat doen we voor jou?

Wij behandelen jouw letselschadezaak kosteloos.

Je ontvangt geen rekening van ons. De verzekeraar van de tegenpartij betaalt onze rekening. Ongeacht hoe je verzekerd bent. Goed geregeld toch?

Je kunt ons altijd bereiken

Communicatie is heel belangrijk. Daarom gebruiken wij alle beschikbare middelen. Je kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail/post, WhatsApp of gewoon bij jou thuis. Wij bezoeken klanten op afspraak door het hele land!

We breiden uit

Om dit uit te dragen heeft Ronald Dijkhuis in 2009 Dijkhuis Letselschade opgericht. En de aanpak heeft succes. Het kantoor bestaat inmiddels uit 6 personen. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.