Neem gerust contact op. Helpen is ons vak

  • Kosteloos
  • Vrijblijvend
  • Persoonlijk
Helaas kunnen wij geen aanvragen met betrekking tot medische kunstfouten in behandeling nemen. Is er iets mis gegaan tijdens een medische behandeling? Een arts maakt een fout en u loopt letsel op? Dat heet een ‘medische kunstfout’.

Wij regelen het voor jou!

Hoewel het vervelend is dat je op deze pagina terecht bent gekomen, hopen wij toch samen met jou het beste van jouw situatie te kunnen maken. En dat niet alleen, we doen dat kosteloos en op een persoonlijke manier waarbij alles om jou draait.

Meer dan 50 jaar ervaring
We weten dat het belangrijk is dat jij centraal staat. Ronald en Roland hebben samen meer dan 50 jaar ervaring. Zij hebben geleerd dat het niet alleen gaat om een financiële vergoeding. Het is misschien nog wel belangrijker dat het op een persoonlijke en prettige manier geregeld wordt. Je hebt namelijk al genoeg aan je hoofd. We zullen er alles aan doen dat je minder zorgen krijgt in plaats van meer.

We breiden uit
Om dit uit te dragen heeft Ronald Dijkhuis in 2009 Dijkhuis Letselschade opgericht. En de aanpak heeft succes. Het kantoor bestaat inmiddels uit 6 personen. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

Je kunt ons altijd bereiken
Communicatie is heel belangrijk. Daarom gebruiken wij alle beschikbare middelen. Je kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail/post, WhatsApp of gewoon bij jou thuis. Wij bezoeken klanten op afspraak door het hele land!

Wij behandelen jouw letselschadezaak kosteloos.
Je ontvangt geen rekening van ons. De verzekeraar van de tegenpartij betaalt onze rekening. Ongeacht hoe je verzekerd bent.

Goed geregeld toch?

Vertel ons je situatie en we laten snel weten hoe je zaak ervoor staat.

Stuur je situatie nu op