Verlies van zelfwerkzaamheid door letselschade? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Als er sprake is van een verminderd vermogen van zelfwerkzaamheid als gevolg van een ongeval, dan is het mogelijk om de aansprakelijke partij de hierdoor ontstane schade aan jou te laten vergoeden. Wij kunnen deze kosten voor jou verhalen op de wederpartij.

Wij sturen jou nooit een rekening

Ook niet als er geen regeling wordt getroffen

Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Wat is zelfwerkzaamheid?

Het arbeidsvermogen dat je in privésfeer gebruikt voor het verrichten van werkzaamheden in, aan of rond je huis die ook tegen betaling door anderen gedaan kunnen worden.

Wat is verlies van zelfwerkzaamheid?

Wanneer je bepaalde werkzaamheden aan je eigen woning, tuin of vervoermiddel zelf niet meer kunt verrichten als gevolg van letselschade die je hebt opgelopen, dan is er sprake van een verlies van zelfwerkzaamheid. Het  gaat dus om werkzaamheden in de privésfeer.

Deze schadepost zet in op klussen in, aan of rond het huis. Denk hierbij aan reparaties, schilderwerk en tuinonderhoud. Deze taken kun je wellicht zelf niet meer uitvoeren en daarvoor moet je hulp inschakelen.

Hoeveel vergoeding bij verlies van zelfwerkzaamheid?

De Letselschade Raad heeft hiervoor een richtlijn opgesteld. Afhankelijk van de woonsituatie is een normbedrag per jaar van toepassing. Dit is onder andere afhankelijk van de vraag of je een woont in een koop- of huurwoning, met of zonder tuin.

Wil jij weten of je recht hebt op een vergoeding voor verlies van zelfwerkzaamheid, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij doen dit geheel kosteloos.

Wat doen we voor jou?

Nadat jij je letselschade bij ons hebt gemeld nemen wij contact met je op. We luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. We bespreken wat je van ons kan verwachten en hoe groot de kans is dat je een vergoeding krijgt.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

 

Stuur je situatie nu op

 

Andere vorm van letselschade?

Heb je een andere vorm van letselschade opgelopen? Is er misschien letsel ontstaan door een verkeersongeval, arbeidsongeval of door een beet van een dier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Samen kunnen we bekijken wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.

Lees meer over hoe wij jou kunnen helpen bij letselschade.

Slachtoffer geworden van letselschade?

Wij staan voor je klaar. Neem contact op en ontdek hoe wij je kosteloos kunnen helpen.