Ruim 50 jaar ervaring
Altijd gratis en vrijblijvend advies
Communicatie op de manier die jij wilt

Veelgestelde vragen

Voor antwoorden op andere vragen, kan je gerust contact met ons opnemen!

Heel kort door de bocht gaat het om alle kosten die je na een ongeval maakt, die je zonder ongeval niet zou hebben gemaakt en gemist inkomen. Daarnaast komen ook kosten ‘om niet’ voor vergoeding in aanmerking, zoals bijvoorbeeld een sportabonnement waar tijdelijk geen gebruik van kan worden gemaakt door het opgelopen letsel.

Al snel komen hier veel kosten bij kijken. Denk hierbij aan medische kosten zoals het eigen risico, kosten voor ingeschakelde hulp in het huishouden, gemist loon en schade aan een voertuig.
Tot slot heb je natuurlijk recht op smartengeld wanneer je letsel hebt opgelopen.

Uiteindelijk is het de bedoeling om jou in de vermogenspositie te krijgen waar je zonder ongeval zou hebben gezeten. Ons kantoor helpt je hier graag bij!

Je doet er verstandig aan om een belangenbehartiger in te schalen omdat jij al genoeg aan je hoofd hebt nadat jou een ongeval is overkomen. Wij kunnen jou op weg helpen en in eerste instantie administratieve dingen regelen, zoals bijvoorbeeld het inschakelen van een expert om de schade aan een voertuig op te laten nemen.

Daarnaast zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in dit vakgebied, zodat wij weten waarop je aanspraak kan maken en bij wie hiervoor dient te worden aangeklopt. Zo spelen er misschien op het eerste oog beperkte kosten, maar alles bij elkaar kan het al snel behoorlijk in de papieren lopen.

Wij komen dan ook graag in contact om te bespreken wat jouw situatie is en hoe wij jou in jouw specifieke situatie het beste kunnen helpen.

Wij zijn een kantoor dat persoonlijk contact het aller belangrijkste vindt. Ons kantoor is in Amersfoort gevestigd en daarmee zeer centraal in Nederland. Vanuit hier reizen wij dan ook het hele land door om bij slachtoffers op bezoek te komen, het liefste zo snel mogelijk. Dit om eens rustig kennis te maken en te bespreken hoe het hele traject waarmee jij nog nooit in aanmerking bent gekomen eruit gaat zien.

Onze persoonlijke aanpak wordt door onze cliënten gewaardeerd, zoals te lezen op onze website. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade, zodat je bij ons verzekerd bent van de juiste kennis en ervaring.

Onze inschakeling kost u niets! Onze kosten zijn namelijk een onderdeel van de schade zoals jij die lijdt. Immers, zonder ongeval had u ons niet in hoeven te schakelen. Onze kosten worden buitengerechtelijke kosten genoemd en dit is wettelijk geregeld. De redelijke kosten ter vaststelling van de schade dienen door de aansprakelijke partij te worden vergoed. Zo kunnen wij onze kosten dus rechtstreeks bij de aansprakelijke partij vorderen, zodat wij jou geen nota hoeven te sturen!

Helaas valt dit niet in een algemene termijn te vatten. Dit is namelijk juist heel afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en het soort letsel dat je hebt opgelopen. Het streven binnen de branche is om dossiers binnen twee jaar af te wikkelen, maar dit gaat soms niet. Simpelweg omdat nog geen medische eindtoestand is bereikt. Dat wil zeggen dat je nog volop in je herstel zit.

Gelukkig kan het ook zijn dat zaken vlotter worden afgewikkeld. Zeker wanneer sprake is van licht letsel (relatief korte herstelduur tot zo’n zes maanden) kan een zaak snel zijn opgelost.
Neem gerust contact op, dan kunnen wij aan de hand van jouw verhaal een inschatting geven van de duur van het hele proces.