Ruim 50 jaar ervaring
Altijd gratis en vrijblijvend advies
Communicatie op de manier die jij wilt

Letselschade na een ongeval? Wij helpen je kosteloos

Wanneer je gewond raakt bij een ongeval of ongeluk, waarvoor iemand anders aansprakelijk is, dan kun je de schade en kosten die hier uit voortkomen vaak verhalen op de ander. Wij sturen jou nooit een rekening, ook niet als er geen regeling wordt getroffen.

Als een ander schuldig is aan het ongeval, dan heb je in de meeste gevallen recht op een vergoeding van de schade. Deze schade kan bestaan uit het missen van inkomen omdat je (tijdelijk) niet kan werken, extra uitgaven voor de huishoudelijke ondersteuning die je nu nodig hebt of de onvoorziene kosten van het ziekenhuisonderzoek, medicatie en het revalidatietraject. In al deze gevallen kun je letselschade claimen.

Dijkhuis letselschade helpt jou geheel vrijblijvend en kosteloos
bij het afwikkelen van de letselschade en zorgt dat alle schade
wordt verhaald op de aansprakelijke tegenpartij.

Meld jouw letselschade

Hoe kan het dat jij niks betaalt?

Dat kan omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. De aansprakelijke tegenpartij is in de meeste gevallen verzekerd. Meestal via een aansprakelijkheidsverzekering die hij bijvoorbeeld verplicht heeft moeten afsluiten voor zijn auto. Het gebeurt heel weinig dat er geen regeling getroffen wordt en daarom kunnen we ook garanderen dat het je niets kost.

Wat doen we voor jou?

We luisteren naar jou

Nadat jij je letselschade bij ons hebt gemeld nemen we contact met je op. We luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. We bespreken wat je van ons kan verwachten en hoe groot de kans is dat je een vergoeding krijgt.

Aansprakelijkheid

Wij zorgen dat de partij die aansprakelijk is voor de schade ook daadwerkelijk aansprakelijk wordt gesteld. Dan wordt bepaald voor welk deel de andere partij aansprakelijk is. Worden jij en de andere partij het hierover niet met elkaar eens, dan voeren wij de (juridische) discussie voor jou. Op het moment dat (gedeeltelijke) aansprakelijkheid duidelijk is, dan zorgen wij voor een passende schadevergoeding die rechtstreeks aan jou wordt overgemaakt.

Wij regelen een voorschot

Zodra de tegenpartij aansprakelijkheid heeft erkend regelen een voorschot, zodat jij niets zelf hoeft te betalen. Aangezien het lang kan duren voordat een letselschadezaak definitief is afgerond, is zo’n voorschot wel zo fijn.

Herstel afwachten

We hebben regelmatig contact over jouw herstel. Wanneer je volledig bent hersteld of geen uitzicht meer is op verder herstel, spreken we van een medische eindtoestand. Deze toestand wordt in overleg met onze medisch adviseur vastgesteld. Daarna wordt de totaal geleden schade in kaart gebracht.

We helpen bij het berekenen van de schade

Als de medische eindtoestand is bereikt, brengen we jouw geleden letselschade (in de toekomst) in kaart. Samen benaderen we dan de tegenpartij om tot een regeling van de zaak te komen.

Niet volledig hersteld?

Soms is jouw letselschade voor de toekomst niet goed te voorspellen. Dan wordt een voorlopige afspraak gemaakt voor het geval jouw schade groter blijkt dan gedacht. Of de zaak wordt nog niet definitief geregeld, zodat je op een later moment nog op terug kunt komen.

Wij sturen jou nooit een rekening

Ook niet als er geen regeling wordt getroffen, zo kan jij je volledig richten op je herstel.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.