Letselschade: ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Wat kan je van ons verwachten?
Nadat jij je letselschade bij ons hebt gemeld nemen wij contact met je op. We luisteren naar jouw verhaal en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. We bespreken wat je van ons kan verwachten en hoe groot de kans is dat je een vergoeding krijgt.

Meestal volgen we deze stappen:

 1. Wij zorgen dat de partij die aansprakelijk is voor de schade ook daadwerkelijk aansprakelijk
  wordt gesteld.
 2. Vervolgens wordt bepaald voor welk deel de andere partij aansprakelijk is. Worden jij en de
  andere partij het hierover niet met elkaar eens, dan voeren wij de (juridische) discussie voor
  jou.
 3. Is (gedeeltelijke) aansprakelijkheid duidelijk, dan zorgen wij voor een passende
  schadevergoeding die rechtstreeks aan jou wordt overgemaakt.

We regelen een voorschot
Gedurende het proces helpen wij de geleden schade in kaart te brengen, waarbij de verzekeraar van de aansprakelijke partij periodiek wordt verzocht een voorschot te verstrekken. Zo hoef jij de geleden schade niet zelf te betalen!

We beoordelen je letsel
Wij hebben regelmatig contact over jouw herstel. Wanneer je volledig bent hersteld of geen uitzicht meer is op verder herstel, spreken wij van een medische eindtoestand. Deze toestand wordt in overleg met onze medisch adviseur vastgesteld. Daarna wordt de totaal geleden schade in kaart gebracht.

We helpen bij het berekenen van de schade
Als de medische eindtoestand is bereikt, brengen we jouw geleden letselschade (in de toekomst) in kaart. Samen benaderen we dan de tegenpartij om tot een regeling van de zaak te komen.

Soms is jouw letselschade voor de toekomst niet goed te voorspellen. Dan wordt een voorlopige afspraak gemaakt voor het geval jouw schade groter blijkt dan gedacht. Of de zaak wordt nog niet definitief geregeld, zodat je op een later moment nog op terug kunt komen.

 • Wij sturen jou nooit een rekening
 • Ook niet als er geen regeling wordt getroffen
 • Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Hoe kan het dat jij niks betaalt?

Dat kan omdat de verzekering van de wederpartij de rekening betaalt. De aansprakelijke tegenpartij is in de meeste gevallen verzekerd. Meestal via een aansprakelijkheidsverzekering die hij bijvoorbeeld verplicht heeft moeten afsluiten voor zijn auto. Het gebeurt weinig dat er geen regeling getroffen wordt. Daarom kunnen we ook garanderen dat het je niets kost.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Stuur je situatie nu op

Letselschade door Verkeersongevallen?

Ben je betrokken geweest bij een verkeersongeval en heb je daaraan klachten over gehouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij bekijken wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.

Lees meer over letselschade bij verkeersongevallen.