Schadevergoeding Checker

Stap 1

Wat voor ongeval is jou overkomen?
Is het voorval dat jou is overkomen langer dan vijf jaar geleden?

Wat voor letsel heb je opgelopen als gevolg van het ongeval?

Bent u beperkt in de taken die u gewend was the verrichten in uw huishouden?

Uw advies

Mogelijk is jouw schade te verhalen op jouw werkgever. Neem contact met ons op om de haalbaarheid hiervan te bespreken. Je hebt in ieder geval wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld.

Uw advies

Afhankelijk van wat er is gebeurd valt de schade mogelijk te verhalen op de wederpartij. Soms kan letselschade ook worden verhaald als jijzelf een ongeval hebt veroorzaakt via een afgesloten schadeverzekering voor in- of opzittende. Je hebt in ieder geval wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld.

Uw advies

In de meeste gevallen is de schade als gevolg van de gedraging van een dier te verhalen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken. Je hebt in ieder geval wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld.

Uw advies

Helaas, ons kantoor is daarin niet gespecialiseerd. We raden u aan om verder te zoeken naar een letselschadekantoor dat wel medische kunstfouten behandeld.

Uw advies

De zaak is mogelijk verjaard en meestal kan de schade niet meer worden verhaald. Vul het contact formulier in om te bekijken of er alsnog mogelijkheden zijn.

Uw advies

Dan heb je in principe geen recht op een vergoeding in verband met huishoudelijke hulp.

Uw advies

Je hebt in mogelijk wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld. Neem contact met ons op om de zekerheid hiervan te bespreken.