Ruim 50 jaar ervaring
Altijd gratis en vrijblijvend advies
Communicatie op de manier die jij wilt

Schadevergoeding Checker

Je kunt in 4 simpele stappen achterhalen of je in aanmerking komt voor een evt. schadevergoeding. Het is voor jou tenslotte al vervelend genoeg, dat je op zoek moet naar juridische hulp. Wil jij weten wanneer jij recht hebt op smartengeld als gevolg van letselschade? Doe dan de schadevergoeding checker en krijg persoonlijk advies. We helpen jou tot een goede oplossing te komen. Dit doen we bovendien ook nog eens geheel vrijblijvend en kosteloos.

  Stap 1

  Wat voor ongeval is jou overkomen?

  Is het voorval dat jou is overkomen langer dan vijf jaar geleden?

  Wat voor letsel heb je opgelopen als gevolg van het ongeval?

  Bent u beperkt in de taken die u gewend was the verrichten in uw huishouden?

  Ons advies

  Mogelijk is jouw schade te verhalen op jouw werkgever. Je hebt in ieder geval wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de haalbaarheid hiervan te bespreken.

  Vul hieronder het contactformulier in of bel ons via: 033- 743 0414

  Ons advies

  Afhankelijk van wat er is gebeurd valt de schade mogelijk te verhalen op de wederpartij. Soms kan letselschade ook worden verhaald als jijzelf een ongeval hebt veroorzaakt via een afgesloten schadeverzekering voor in- of opzittende. Je hebt in ieder geval wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld.

  Ons advies

  In de meeste gevallen is de schade als gevolg van de gedraging van een dier te verhalen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken. Je hebt in ieder geval wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld.

  Ons advies

  Helaas, ons kantoor is daarin niet gespecialiseerd. We raden u aan om verder te zoeken naar een letselschadekantoor dat wel medische kunstfouten behandeld

  Ons advies

  De zaak is mogelijk verjaard en meestal kan de schade niet meer worden verhaald. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Vul hieronder het contactformulier in of bel ons via: 033- 743 0414

  Ons advies

  Mogelijk is jouw schade te verhalen op jouw werkgever. Je hebt in ieder geval geen recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de haalbaarheid hiervan te bespreken.

  Vul hieronder het contactformulier in of bel ons via: 033- 743 0414

  Ons advies

  Je hebt in mogelijk wel recht op een vergoeding in verband met huishoudelijk hulp en smartengeld. Neem contact met ons op om de zekerheid hiervan te bespreken.

  Altijd binnen 1 werkdag een reactie!