Ruim 50 jaar ervaring
Altijd gratis en vrijblijvend advies
Communicatie op de manier die jij wilt

Second opinion bij letselschade? Wij helpen je graag verder

Heb je een letselschadezaak lopen en vraag je je af of een aangeboden vergoeding wel recht doet aan jouw situatie of ben je niet tevreden over de gang van zaken met jouw huidige belangenbehartiger of rechtsbijstandsverzekaar, neem dan kosteloos contact op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Neem contact op

 

Helaas komt het voor dat een belangenbehartiger of rechtsbijstandsverzekeraar soms lange tijd niets van zich laat weten. Zo heb je als slachtoffer geen idee hoe jouw zaak ervoor staat en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Inmiddels hebben wij diverse zaken overgenomen van belangenbehartigers of rechtsbijstandsverzekeraars vanwege klachten met betrekking tot de behandeling. Vaak is sprake van veel verschillende behandelaren, lange wachttijden en geen persoonlijk contact in bijvoorbeeld de vorm van een bezoek bij jou thuis.

Wij sturen jou nooit een rekening

Ook niet als er geen regeling wordt getroffen

Zo kan jij je volledig richten op je herstel

Wij helpen je graag verder

Helemaal geen vertrouwen meer in je oude belangenbehartiger of rechtsbijstandsverzekaar? Wij kunnen de letselschade zaak ook kosteloos overnemen! Neem hiervoor contact op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op

Wat beloven wij

  • Persoonlijk contact
  • Snelle reactie
  • Duidelijk advies
  • Dat waar je recht op hebt
  • Erkenning

Ons kantoor is aangesloten bij het Keurmerk Letselschade van de Letselschade Raad en beschikt over de nodige ervaring om jou verder te helpen in een lastige tijd.

Neem vrijblijvend contact op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen via onze contactpagina!

 

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen doen, zodat je een schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt en jij je volledig kunt focussen op je herstel.